Kycklingburgare med
Mojo rojo

Kycklingburgare på grillad kycklingfilé mellan skivor av härligt surdegsbröd. Med färdig smakrik sås blir de här kycklingburgarna till riktig snabbmat när den är som bäst!

Ingredienser

4 portioner

Grillad kyckling:
400 g tunnskivad kycklingbröstfilé
2 msk Arla® Smör-&rapsolja
1 tsk rökt paprikapulver
1 tsk salt
240 g surdegsbröd, skivat

Till servering:
2 dl Kelda® spansk mojo-rojosås
1 rödlök
2 tomater
1 kruka sallad

Gör så här

Rör ihop smör-&rapsolja med paprikapulver och salt. Pensla kycklingen med blandningen. Dela ev bröden och grilla dem på båda sidor. Grilla kycklingen 2-3 min på varje sida. Skala rödlöken. Skär tomat och lök i tunna skivor. Servera kycklingen mellan bröden med mojo rojosås och grönsaker.

Recept från Arla