Ny butik i Storlien 2020!

Eurocash öppnar butik på ny handelsplats i Storlien

Nu är allt klart för en ny handelsplats i Storlien – det största nybyggnadsprojektet i Storlien i modern tid. En av aktörerna på handelsplatsen blir gränshandelskedjan Eurocash, som öppnar en ny butik på 4500 kvm.

Eurocash, som är en matkedja specialiserad på gränshandel, finns idag redan i Storlien men har länge letat efter mer ändamålsenliga lokaler för verksamheten.

– Vi är mycket glada över att få möjlighet att etablera en ny butik i Storlien. Vi tror på fortsatt god tillväxt för gränshandeln och Storlien har ett bra läge vid E14 och med Trondheim och Tröndelags Fylke i upptagningsområdet. Eurocash kommer att bidra till att göra handelsplatsen till en destination för gränshandel, säger Johan Svensson, vd på Eurocash.

Den nya handelsplatsen kommer att omfatta totalt 24.000 kvm med flera olika butiker och verksamheter. Den första etappen kommer att inrymma fyra butiker med Eurocash och Coop som största hyresgäster.

Eurocash har idag totalt sju butiker längs med den svensk-norska gränsen. I sortimentet finns över 12.000 artiklar med tyngdpunkt på kött, chark, dryck, konfektyr, tobak och annat som efterfrågas av den norska konsumenten.

 Vi kan gränshandel och känner väl till den norska konsumentens behov och förväntningar, säger Johan Svensson.

Samtliga medarbetare på nuvarande Eurocash Storlien kommer att erbjudas fortsatt anställning i den nya butiken, och dessutom kommer ytterligare ett antal nya medarbetare att rekryteras.

Butiken har planerad öppning våren 2020.

För ytterligare information, kontakta:
Johan Svensson, vd Eurocash
+46 702 612813
johan.svensson@eurocash.se