Är du eller någon du känner i Riskgrupp?

På grund av rådande situation med Covid-19 kan vi nu erbjuda en ny tjänst för dig som är, eller handlar åt någon i riskgrupp. Tjänsten är helt kostnadsfri!

Nu kan du enkelt handla hos oss via formuläret nedan. Vi plockar och packar dina varor som du hämtar upp på önskad dag. För dig som är i riskgrupp har vi ett särskilt utlämningsställe så att du inte behöver gå in i butiken.

Så här fungerar det:
  • Lägger du din beställning innan kl 24:00 kan du hämta dina varor dagen efter. Önskar du en specifik dag för hämtning skriver du in datumet under ”önskat datum för upphämtning”
  • Beställning kan hämtas alla vardagar mellan kl 12.00-18.00.Varor kan inte beställas till röda dagar. Betalning sker på plats.
  • Ange dina kontaktuppgifter så att vi lätt kan nå dig vid behov.

Är du som ska hämta upp beställningen i riskgrupp? Innan du fyller i beställningsformuläret får du svara på om du är i riskgrupp eller inte.

  • Riskgrupp – kryssa i ”Ja”. Du är välkommen att hämta din beställning på baksidan av butiken, glöm inte att ange vilken tid du vill hämta dina varor under ”Välj tid för upphämtning”.
  • Ej riskgrupp – kryssa i ”Nej”. Du är välkommen att hämta dina varor i förbutiken.

Nu är det bara att fylla i vad du önskar beställa under varje kategori och trycka på ”Skicka” när du är klar.

Kontakta oss på 010-550 55 98 om du har frågor.

Välkommen med din beställning!