Sök jobb

Jobba hos oss!

Vi är alltid på jakt efter engagerade människor som kan bli nya medarbetare. Men kom ihåg att vi bara kan ta emot ansökningar genom länkarna under varje ledig tjänst. De lägger vi upp här nedanför.

Butikschef Eurocash Töcksfors Handelspark
Ditt huvudansvar som butikschef blir att göra butiken till en inspirerande arbetsplats där kunden står i centrum och där ni tillsammans skapar kundnytta och lönsam merförsäljning. En viktig del av ditt jobb blir att se till att din ledningsgrupp samverkar och utvecklas och att dina medarbetare trivs, växer och bidrar till en positiv kundupplevelse. Som butikschef ska du även att ha ett helhetsansvar för butiken och för att affärsidén förverkligas. Med fokus på försäljning, bruttovinst, kostnader, resultat och budget ska du driva arbetet framåt..

Läs mer om tjänsten och sök här.

Teamchef Kolonial Eurocash Töcksfors Handelspark
För dig som vill ha ett övergripande ansvar för en eller flera avdelningar och arbetsleda medarbetare är rollen som Teamchef kolonial helt rätt. Du kommer att ansvara för både inköp och försäljning samt för att avdelningen uppnår våra gemensamt ställda mål. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2020-10-11. Vi tar endast emot ansökningar via nedan länk.

Läs mer om tjänsten och sök här.

 

Skapa en kandidatprofil 
Skapa din kandidatprofil via nedan länk så håller vi dig uppdaterad om kommande lediga jobb.

https://jobb.axfood.se/