Nyheter & press

Här samlar vi senaste nytt om Eurocash. Det kan vara en ny butik som öppnar, en speciell produkt vi lanserat eller något helt annat.

2019 2018 2017
Datum Ämne
190412
Billigast hos Eurocash!
Billigast hos Eurocash!

Efter VG:s undersökning av de fyra största gränsbutikerna stod det återigen klart att det är hos Eurocash du ska handla om du vill få ut så mycket som möjligt av dina slantar.

De butikskedjor som undersöktes av VG var Maxi Mat, Nordby Supermarket, Eurocash samt Strömstad Mat. Hos Eurocash i Strömstad finner du den allra billigaste kundvagnen, till en summa av 2623 kr. Dyrast i undersökningen var Strömstad Mat som ligger bara ett stenkast bort. Där hamnade kundvagnen på 3133 kr. Värt att veta är dock att Strömstad Mat inte strävar efter att vara den billigaste matbutiken utan snarare den med bredast utbud.

Maxi Mat och Nordby Supermarket landade på ett någorlunda likvärdigt resultat, där kundvagnarna slutade på 2696 kr respektive 2763 kr.

Förra året handlade norrmän uppskattningsvis för 15,7 miljarder kronor under dagsutflykter utomlands – en ökning på 4,1% jämfört med 2017. Kött, mineralvatten, ost, godis och alkohol ligger högst upp på listan av vad vi handlar. Flera av dessa varor finns i VG:s kundvagn, innehållandes 48 varor.

Hela artikeln kan läsas här.

Alla priser i Norska kronor.

För ytterligare information, kontakta:
Henrik Almqvist
henrik.almqvist@eurocash.se
010-55 05 420