Om Eurocash

Håller du med? Eurocash är gränsens bästa matkedja.

Det är du som bestämmer. För att du ska vilja komma till oss och handla god och billig mat krävs något extra. Du ska få mycket för pengarna, och kvaliteten ska vara hög. Du ska känna dig uppskattad när du kommer hit, och nöjd när du åker härifrån. Känner du dig uppskattad och nöjd? Berätta annars för oss, så att vi kan bli bättre.
Eurocash är sju matbutiker från Strömstad i söder till Storlien i norr. Det gör oss till Sveriges mesta gränshandel. För att också vara den bästa har vi satt upp fyra mål:

1. Du ska få gränsens bästa materbjudanden.
Om du får den bästa upplevelsen på Eurocash, vill du komma tillbaka. För att du ska fortsätta komma tillbaka, behöver du få den upplevelsen varje gång. Vi vill göra allt vi kan för att det ska vara så.

2. Du ska få de mest pressade priserna.
När du kommer till oss ska du kunna köpa precis den goda mat som du gillar men till andra, lägre priser. Alltid.

3. Du ska alltid få hög kvalitet.
Du ska få både den höga kvaliteten och de lägsta priserna. Det är den kombinationen som gör att du väljer Eurocash.

4. Du ska få den bästa servicen.
Du ska förvänta dig att bli väl bemött när du kommer till oss. Säg till när du tycker att något kan bli bättre!

 
 

Eurocash i siffror

Eurocash är en kvalitativ lågpriskedja med sju stora matbutiker i Svinesund, Töcksfors Handelspark, Töcksfors Shoppingcenter, Eda (Charlottenberg), Storlien, Strömstad och Åmål. Verksamheten startades 1997, men namnet Eurocash etablerades först 1999. Idag är vi ca 350 medarbetare som tillsammans omsätter över 1,5 miljarder kronor om året. Vår strategi är att expandera genom förvärv och organisk tillväxt för att stärka positionen som matvarukedjan med det breda sortimentet och de lägsta priserna. Eurocash ägs av Nax AB.

 
 

Vår affärsidé

Eurocash affärsidé är lika enkel som minnesvärd: Vi ska vara gränsens bästa matkedja, med bästa kvalitet till priser som alltid ligger snäppet lägre än våra konkurrenters. Effektivitet, enkelhet och smarta butikslösningar betyder att vi kan hålla nere omkostnaderna. Med väl beprövade inköpskanaler och stora inköpsvolymer kan vi dessutom erbjuda våra kunder låga priser utan att tumma på kvaliteten. I linje med vår ambition att skapa en modern och trivsam butiksmiljö med hög servicenivå har samtliga butiker nya exklusiva bemannade köttdiskar där merparten av allt kött styckas och paketeras på plats. Utöver en högklassig köttavdelning tillhandahåller den genomsnittliga Eurocash-butiken ett komplett livsmedelsortiment som omfattar mer än 10.000 artiklar.